Mittwoch, 4. Januar 2012

BELGE İLE DAYANIŞMA

Sevgili Belge dostlarına,

Belge dostları olarak maddi ve manevi dayanışma çağrıları gönderen tüm dostlara teşekkürler, bizim için en büyük dayanışma kitaplarımızdan satın almak ve okumaktır. Bu konuda Belge Dostlarının "Dostluğunuzu Belgelendirin" kampanyasını anlamlı buluyor ve dostların desteğini bekliyoruz. kitap listemizden kendinize ve dostlarınıza bir kitap seçebilirsiniz.
sevgi ve saygı ile

YENİ YILDA DOSTLARINIZA BELGE'DEN BİR KİTAP HEDİYE EDEREK DOSTLUĞUNUZU BELGELEYİN
Bilindiği gibi Belge Yayınları Genel Yayı Yönetmeni, Yayınlama Özgürlüğü komitesi Başkanı, İnsan hakları savunucusu dostumuz Ragıp Zarakolu bir aydır tutuklu. Dosyasına gizlilik kararı alındığından ne ile suçlandığı da bilinmemektedir.

Zarakolu ne zaman mahkemeye de çıkarılacağı bilinmeden Kandıra Yüksek güvenlikli Cezaevinde tutulmaktadır.

Zarakolu'nun dostları olarak Belge Yayınlarına destek olmanın ve dayanışma göstermenin zamanıdır. Dostlarınıza yeni yılda belge Yayınlarından bir kitap hediye ederek dostluğunuzu belgeleyebilirsiniz.

Kitaplar kitabevlerinden alınabileceği gibi Belge yayınlarından (Divanyolu Cad. Binbirdirek İşhanı N0:15/1 Sultanahmet/İstanbul,
belgeyayinlari@gmail.com), %30 indirimli almak da mümkündür. (100 Tl üzeri siparişlerde kargo ücretini eğer dostlar isterse yayınevi tarafından karşılanacaktır.) internet üzerinden yurt içinde http://www.kitapyurdu.com ve yurt dışından www.kitapyurdu.eu adreslerinden sipariş verilebilir.

Haydi Belge Dostları dostluğumuzu Belgeleyelim

Tüm Belge Dostlarına saygı ile

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen